MAANDAG 10 JULI

De laatste dag van onze vierdaagse openluchtoptredens wordt geopend door SHOTGUN SALLY. Deze jonge band uit het Leuvense werd opgericht in juni 2015. Frontvrouw Katrien wordt bijgestaand door vier mannelijke muzikanten. Ze stonden  dit jaar reeds op de New Talent Stage van Rockin' Around Turnhout waar ze iedereen van hun sokken blaasde. Ook hun full album 'Shotgun Sally' slaat in als een bom.
 

De voorlaatste muzikale act van de kermis zijn de Nederlandse bende van GIANT TIGER HOOCH. De Amsterdamse 'blamage', zoals ze zichzelf noemen, speelde in 2013 al op ons podium en wist toen het publiek stevig op te hitsen in het voorprogramma van The Dirty Daddies. Toen brachten ze nummers uit hun debuutalbum ' '76'maar ondertussen is hun nieuwste album PANDA!PANDA!PANDA! Ook reeds uitgebracht. Kort na het uitbrengen van dat album kondigde de band hun afscheid aan. Na meer dan 10 jaar 'blameren' doen ze nog een laatste afscheidstour tot eind 2017. Wortel Kermis is hun enige en dus ook laatste passage in Belgiƫ. Maak je dus klaar voor een klapper van een show!


Last but not least sluit er naar aloude traditie een coverband Wortel Kermis af. PRIVATE ZOO is een rockcoverband die staat als een huis. Covers van alle rockbands die headlinede op Rock Werchter de afgelopen drie decennia passeren de revue. Van Adminiral Freebee tot Royal Blood, van Blink 182 tot Artic Monkeys en van dEUS tot de Foo Fighters. Hun zorgvuldig geselecteerde nummers worden strak en hard gespeeld en tot in detail afgewerkt. Headbangen en meezingen is toegelaten. Rock On!


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.